Follow Mama OK ...

Tuesday, February 22, 2011

♥ CoNTeST NaMa BaBy SaYa ♥


Klik banner tuk join yek ...
Due date 1/3/2011

Nihlah hero2 Mama, permata hati Mama yg tak ternilai ..... cayang korang berdua ....
Abang: MUHAMMAD ADLI ZAKWAN
Adik: MUHAMMAD ARIF NAJWAN

ADLI - Keadilanku
ZAKWAN - Yang cerdik, yang harum
ARIF - Berpengetahuan
NAJWAN - Kemenanganku

Kedua2 anak Mama nih nama dorang, Abah yg pilih. Sebabnya mmg kitorg dah pakat kalo bb boy Abah bagi nama, tp kalo bb gurl Mama lak bagi nama. Takat nih 2-2 boy so nama tuk bb gurl tersimpan kemas di dalam kepala otak Mama nih hu3. 

Kenapa Adli Zakwan? Abah mmg suka sgt nama Zakwan sbb nak anak dia nnt akan jadik player N9 menggantikan sikembar zaquan tuh. Tuh pasal kalo org dgr jek nama Abang mesti org akan cakap "Cam nama pemain bolasepak jek" Muahahahhaha
Kenapa Arif Najwan? Sebab abah suka dgn nama Arif dan nak nama anak2 dia lebih kurang sama jek. Pernah sekali kitorg g klinik kesihatan Ampangan tuk appointment monthly check up serentak 2beradik nih, nurse kat situh time panggil nama dia ingatkan bebdk 2 orang nih kembar sbb nama dorg lebih kurang jek.

Yang penting .... Abah nak nama anak dia yg lelakilah ye mesti ada WAN kat blakang tuh. Sebabnya nama Abah kan blakang dia ader WAN ...... hu3

2 comments:

EZAN IDMA said...

tengs join sis :) goodluck yeeee

MaMa CyDa said...

mekacih ezan :D